Brazilac ogorčen

Richarlison: Sezona je sr...nje, ne razumijem trenera

"Baš me zanima što će sutra reći. Nisam idiot, ja sam profesionalac, radim svaki dan i želim igrati. Imao sam malu ozljedu, ali kad sam na terenu, dajem život", izjavio je napadač, frustriran jer je protiv Milana uveden tek u 70. minuti.
Sport / Nogomet | 09. 03. 2023. u 09:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sada je sasvim izvjesno da će ovo biti jedna osrednja sezona za Tottenham koji je u tjedan dana eliminiran iz FA Cupa i Lige prvaka. Nisu igrali protiv momčadi koje su nepobjedive, naprotiv, ali jednostavno Tottenham ove sezone nije spreman ili nema kvalitetu za velike stvari. Nakon eliminacije u Ligi prvaka posebno ljut je bio Brazilac Richarlison koji je početkom sezone stigao za 58 milijuna eura iz Evertona. Njegova meta je bio trener Antonio Conte:

"Iskreno, ova sezona je s**nje. Želim više igrati, ne razumijem Conteove odluke. Ne shvaćam, igrao sam dobro i bio u dobroj formi. Kada sam startao, pobijedili smo Aston Villu i Chelsea, a onda me Conte najednom stavio na klupu. Protiv Wolvesa mi je dao pet minuta, pitao sam ga zašto i ništa mi nije rekao. Baš me zanima što će sutra reći. Nisam idiot, ja sam profesionalac, radim svaki dan i želim igrati. Imao sam malu ozljedu, ali kad sam na terenu, dajem život" rekao je napadač, frustriran jer je protiv Milana uveden tek u 70. minuti.

Frustracije Brazilca su donekle razumljive s obzirom na minutažu koju je imao u posljednje vrijeme. U dva susreta protiv Milana je upisao po dva dvadeset minuta, u FA Cupu je igrao 65. minuta, kontra Wolvesa u prvenstvu tek pet.

Kopirati
Drag cursor here to close