Micah ga nije zaboravio

Richards: Kad pričaju o Cityju, mnogi zaborave Džeku...

Sjetite se da u onoj slavnoj zadnjoj utakmici sezone, ok bio je taj Aguerov gol, ali Džeko je dao jednako važan gol nekoliko minuta prije za 2:2.
Sport / Nogomet | 11. 05. 2023. u 13:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Inter je slavio 2:0 u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka protiv Milana na San Siru. U CBS-ovoj emisiji nakon utakmice stručni komentatori Thierry Henry, Jamie Carragher i Micah Richards su hvalili Džeku, a Richards je i otkrio jedan nepoznat detalj o reprezentativcu BiH iz vremena dok su bili suigrači u Manchester Cityju.

"On je briljantan, najdivniji čovjek ikad. Bio sam u Milanu prije nekih 18 mjeseci, pričali smo o dobrim vremenima koje smo imali u Manchester Cityju jer je njemu ponekad teško pričati o tome", rekao je Richards pa dodao:

"Kada ljudi pričaju o Manchester Cityju svi pričaju o Agueru, Balotelliju, Tevezu… ali Džeku rijetko tko spomene. No, sjetite se da u onoj slavnoj zadnjoj utakmici sezone, ok bio je taj Aguerov gol, ali Džeko je dao jednako važan gol nekoliko minuta prije za 2:2. Otišao je u Romu i svi su govorili da je njegovo vrijeme prošlo, a on je tamo zabio hrpu golova. Još uvijek to radi u Interu".

Nakon toga ubacio se Carragher i postavio Richardsu pitanje je li imao priliku dobro upoznati Džeku dok su dijelili svlačionicu.

"Proveli smo dosta vremena na klupi", poručio je Richards kroz smijeh.

Kopirati
Drag cursor here to close