36-godišnji Francuz

Ribery: Tko nakon toga može reći nešto protiv Kovača?

Komentirao je i hrvatskog trenera Niku Kovača koji je često meta kritika u Bayernu, ali usprkos tome ima dobre rezultate
Sport / Nogomet | 10. 10. 2019. u 16:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Francuski nogometaš Franck Ribery ovog je ljeta stigao u talijansku Fiorentinu, nakon što je 12 sezona igrao u Bayernu iz Münchena.

''I dalje sam u kontaktu skoro sa svima. To me veseli, prijateljstva ostaju. Svi me pitaju kad dolazim u München'', rekao je Ribery u razgovoru za Bild.

Komentirao je i hrvatskog trenera Niku Kovača koji je često meta kritika u Bayernu, ali usprkos tome ima dobre rezultate, javlja HRT.

''Prva godina je bila teška za njega. Došao je iz Eintrachta, bila je to komplicirana situacija za njega jer se radi o klubovima na potpuno drugačijim razinama'', rekao je Ribery i nastavio:

''Bilo je na početku nekih problema, nije imao ni puno vremena za prilagodbu, ali je sve posložio i uzeo duplu krunu. Tko nakon toga može reći nešto protiv njega? Nitko. Druga će mu sezona biti lakša, a čujem da je uspostavio i odličnu komunikaciju s igračima'', zaključio je 36-godišnji Francuz.

Kopirati
Drag cursor here to close