Zmajevi

Okupljena reprezentacija: Treba ponoviti dobru igru s prošlog gostovanja Italiji

''Svi smo zadovoljni, svi želimo da napravimo rezultat i to je najbitnije'', istaknuo je Bešić.
Sport / Nogomet | 02. 09. 2020. u 18:21 Fena
Bešić: Imamo novog selektora, svi želimo napraviti dobar rezultat

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Analizirali smo reprezentaciju Italije, znamo kakav im je stil igre i sigurno da će biti teška utakmica ali se nadam da ćemo odigrati slično kao što je bio slučaj u susretu u Torinu, istaknuo je pomoćni trener u nogometnoj reprezentaciji BiH Adnan Čustović.

''Jedini problem je što je selektor Mancini pozvao 37 igrača pa je teško reći kojih 11 će početi. No, znamo njihov stil igre, imaju igrače koji dobro drže loptu i sigurno da će biti teška utakmica. Mislim da su u zadnjih 13 utakmica 12 pobijedili'', kazao je Čustović.

Nada se da će BiH odigrati dobro kao prije godinu dana kada su na gostovanju u Torinu napravili veliki broj prilika.

''Italiji je teško napraviti veliki broj šansi. Jedino smo mi uspjeli napraviti šest-sedam prilika. Mislim da smo tada odigrali jednu od najboljih utakmica i nadam se da ćemo ponoviti takvu utakmicu, sa šansama, velikim intenzitetom igre i velikom željom koju smo imali u toj utakmici'', dodao je.

Naglasio je da su najvažnije utakmice za reprezentaciju BiH u baražu Lige nacija u listopadu i studenom.

''Utakmica s Italijom i Poljskom su bitne da se pokažemo u dobrom svjetlu. Želimo da pokažemo da smo organizirana ekipa koja može da odigra protiv jakih ekipa kao što u Italija, Poljska i Nizozemska. Drugi problem je što su obje reprezentacije u fizičkoj spremi koja nije dobra, pod upitnikom je i naša i fizička sprema protivnika, tako da možemo očekivati tešku utakmicu za sve igrače koji budu na terenu'', zaključio je Čustović.

 

Jedan od iskusnih igrača bh. tima Muhamed Bešić ističe da je dobra atmosfera u reprezentaciji te da su zadovoljni dosadašnjim tijekom priprema.

''Svi smo zadovoljni, svi želimo da napravimo rezultat i to je najbitnije'', istaknuo je Bešić.

Dodaje da nema pritiska uoči utakmice s Italijom.

''Dobili smo novog izbornika koja će nam dati neke nove zadatke. Kao što znate, nema glavnog igrača Pjanića što će sigurno utjecati. Nismo dugo igrali, tako da će trebati malo vremena ali borit ćemo se i nadamo se najboljem rezultatu'', kazao je vezni igrač reprezentacije BiH.

Susret s Italijom igra se 4. rujna u Firenci, dok tri dana kasnije bh. tim u Zenici dočekuje Poljsku.

Kopirati
Drag cursor here to close