Plemići u Konjicu

Rendulić o velikoj prednosti: Dok matematika ne kaže nije gotovo

U posljednjem kolu drugog kruga Premijer lige Igman će u Konjicu dočekati vodeći Zrinjski.
Sport / Nogomet | 10. 03. 2023. u 12:16 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pet uvjerljivih pobjeda i gol razlika 17:2. Takav je učinak Zrinjskog pod ravnanjem novog trenera Krunoslava Rendulića. Unatoč trenerskoj smjeni i odlasku važnog igrača Nike Jankovića, u Zrinjskom su s optimizmom čekali nastavak sezone, ali ulazak u proljetni dio nadmašio je i najoptimističnija očekivanja.

"Imamo razloga za zadovoljstvo, jer kada otvoriš polusezonu ovako onda je zadovoljstvo potpuno. Mene više raduje igra ekipe i pokazatelj da imamo jako širok krug kandidata. Nažalost, samo 11 može biti na terenu, a puno ih više zaslužuje se naći tamo. Ali konkurencija veseli", kaže trener Zrinjskog Rendulić.

Bivši trener Sergej Jakirović ostavio mu je ekipu koja je bila na vrhu, s tri boda prednosti i utakmicom manje, a Rendulić je tu prednost višestruko uvećao. Plemići su toliko uvjerljivi da se više ne govori o borbi za naslov, kao da je Zrinjski već osigurao titulu.

"Još je prerano govoriti o tome, jer ako matematika kaže da nije gotovo, onda i nije. Da smo na dobrom putu, jesmo. Trudimo se dobiti svaku i ako nastavimo ovako jasno je da smo u prednosti u odnosu na konkurenciju", dodao je Rendulić.

Zrinjski u subotu gostuje u Konjicu kod Igmana i može se dogoditi da bi pobjedom osigurao da s Igmanom igra i u sljedećem kolu, jer u trećem krugu prvi kreće protiv posljednjeg.

Ipak, Igman je također dobro otvorio polusezonu i od šest bodova momčad Husrefa Musemića uzela je četiri.

"Čeka nas izuzetno zahtjevno gostovanje, jer domaćin igra jako dobro i imaju dobru ekipu. Uz to, imali su više vremena za odmor, a mi smo u ritmu vikend-srijeda. No, ako hoćeš osvojiti oba najtecanja moraš biti u takvom ritmu i spremni smo na to. Imamo širok kadar i bit će rotacija, ali od prve minute postavit ćemo se sa željom da uzmemo tri boda", zaključio je Rendulić.
 
Utakmica Igmana i Zrinjskog na rasporedu je u subotu u 15 sati. Prijenos ja na Mojoj TV. 
 
Kopirati
Drag cursor here to close