Gaf u izravnom prijenosu

Rendulić na tren postao trener Crvene zvezde

Prilikom televizijskog prijenosa Armenci su napravili veliki gaf i Krunoslava Rendulića, stratega na klupi mostarske momčadi, proglasili trenerom Crvene zvezde.
Sport / Nogomet | 12. 07. 2023. u 09:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

HŠK Zrinjski je imao težak posao na dalekom gostovanju u Armeniji, no u samoj završnici susreta uspio je slomiti Urartu s 1:0 za minimalnu prednost pred uzvrat 1. pretkola Lige prvaka u Mostaru.

Pogodak odluke zabio je Matej Senić u 89. minuti susreta na asistenciju Zvonimira Kožulja, no svima je za oko zapeo jedan drugi detalj.

Prilikom televizijskog prijenosa Armenci su napravili veliki gaf i Krunoslava Rendulića, stratega na klupi mostarske momčadi, proglasili trenerom Crvene zvezde, prenosi Gol.hr

Rendulić je preuzeo Zrinjski u studenom prošle godine, zamijenio je Sergeja Jakirovića, koji se preselio u Rijeku, i nastavio sjajan posao. Prošle je godine osvojio naslov BiH prvaka i izborio plasman u kvalifikacije za Ligu prvaka.

Potvrde li ovaj rezultat idućeg tjedna na uzvratnom susretu u Mostaru, nogometaši Zrinjskog proći će u 2. pretkolo, gdje ih pak čeka bolji iz dvoboja Slovan Bratislave i prvaka Luksemburga Swift Hesperangea.

Kopirati
Drag cursor here to close