Nakon osvojenog Kupa

Rendulić: Cilj smo ostvarili, ostala nam, je još grupna faza nekog od europskih natjecanja

Dva cilja smo ostvarili, Kup i prvenstvo. Ostala nam je još grupna faza nekog od europskih natjecanja i nadam se da ćemo to uspjeti i da će ova godina biti savršena", rekao je trener Zrinjskog Krunoslav Rendulić.
Sport / Nogomet | 17. 05. 2023. u 22:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Zrinjskog su potvrdili svoju dominaciju. Uzeli su duplu krunu, nakon što su u finalu Kupa savladali Velež. Potpuno zasluženo, jer su već u prvom poluvremenu Bilbija i Ćorluka propustili dobre prilike. U nastavku je svoju iskoristio Ćuže koji je golom naplatio sjajnu sezonu.

"Utakmica nije bila pretjerano lijepa, ali njen značaj je sputao oba tima. Mi smo kontrolirali prvo poluvrijeme, a Velež je preuzeo malo više rizika nakon postignutog gola. Imali su nekakve šuteve, no nisu bili nešto naročito opasni i na kraju smo rutinski priveli utakmicu kraju. Ne može ništa ljepše. Drago mi je da je upravo ova generacija prva u povijesti uzela dvostruku krunu. Momci su to svojom kvalitetom, radom, predanošću i ljubavi prema klubu to zaslu‎žili. Čestitam njima i svim navijačima. Dva cilja smo ostvarili, Kup i prvenstvo. Ostala nam je još grupna faza nekog od europskih natjecanja i nadam se da ćemo to uspjeti i da će ova godina biti savršena", rekao je trener Zrinjskog Krunoslav Rendulić.

Kopirati
Drag cursor here to close