Pripremna utakmica

Remi Veleža i Željezničara

Mostarski federalni prvoligaš i sarajevski premijerligaš odigrali su neodlučeno (0:0) u pripremnom susretu igranom u Vrapčićima.
Sport / Nogomet | 11. 02. 2018. u 16:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Velež i Željezničar odigrali su 0:0 u pripremnoj utakmici igranoj na pomoćnom terenu s umjetnom travom stadiona ''Rođeni'' u Mostaru.

Gosti iz Sarajeva mogli su povesti već u 10. minuti, no jedanaesterac nije iskoristio Vojo Ubiparip koji je pogodio vratnicu.

Foto: Bljesak.info / FK Velež - FK Željezničar

U nastavku susreta, točnije u 65. minuti, Zec je promašio izglednu priliku kada mu vratar Bobić brani u situaciji ''jedan na jedan''.

Najveću priliku Velež je imao tri minute prije kraja kada je Kulović sam izašao ''oči u oči'' s vratarom Kjosevskim koji dva puta sjajno intervenira.

Iako je ova utakmica bila najavljena kao generalka momčadi s Grbavice, oni će već u ponedjeljak u 14.00 sati u Visokom odigrati protiv Bosne.

Foto: Bljesak.info / FK Velež - FK Željezničar

Željezničar: Kjosevski – Stevanović (Hadžić) , Bogičević (Osmanković), Graovac, Mehremić – Vranješ (Blagojević), Hajdarević (Šabanadžović od 61.) – Zakarić, Ramović (Zeba), Zec (Crnov od 61.) – Ubiparip (Kajkut).

Velež: Bobić – Doljakić, Imamović, Kuduzović, Duzejnović, Dario, Ćosić, Mujezinović, Lucas, Behram, Brandao, Kulović.

Kopirati
Drag cursor here to close