Real - Atletico

Remi u madridskom derbiju

U dvoboju gradskih rivala poveo je Real pogotkom Cristiana Ronalda u 53. minuti, ali vrlo brzo, u 57. minuti, Antoine Griezmann je zabio za 1:1.
Sport / Nogomet | 08. 04. 2018. u 20:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U derbiju 31. kola španjolskog nogometnog prvenstva Real Madrid je na svom stadionu protiv Atletico Madrida odigrao 1:1.

U dvoboju gradskih rivala poveo je Real pogotkom Cristiana Ronalda u 53. minuti, ali vrlo brzo, u 57. minuti, Antoine Griezmann je zabio za 1:1. Nakon toga obje momčadi su imali prigode za pogodak, ali je ostalo 1:1.

Mateo Kovačić je igrao za Real do 72. minute, kada ga je zamijenio Luka Modrić, dok je Šime Vrsaljko ostao na klupi za pričuve Atletica, javlja HRT.

Video: Golovi i izgledne prilike s utakmice Real Madrid - Atletico Madrid

Levante je pred svojim navijačima pobijedio Las Palmas sa 2:1 (1:0). Za vodstvo domaćih pogodak je u 35. minuti postigao Coke. Garcia je donio izjednačenje gostima u 50. minuti, da bi u drugoj minuti sučevog vremena Campana donio sva tri boda Levanteu.

Alen Halilović je odigrao cijelu utakmicu za Las Palmas i bio je začetnik akcije iz koje je njegova momčad došla do izjednačujućeg pogotka.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close