Potpisan ugovor

Gradi se pomoćni stadion u Buturović Polju: 100.000 KM od Općine Konjic

"Ovo je jedan veliki poticaj za nas i naše aktivnosti. Sada trenutno imamo oko 100 djece i mladih u omladinskom pogonu'', kazao je predsjednik FK "Klis" Ahmo Miljević.
Sport / Nogomet | 22. 07. 2022. u 08:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gradonačelnik Konjica Osman Ćatić i predsjednik Fudbalskog kluba (FK) "Klis" Ahmo Miljević potpisali su Ugovor kojim su definirana prava i obveze u procesu izdvajanja sredstava iz Proračuna Grada Konjica u iznosu od 100 tisuća KM za izgradnju pomoćnog stadiona FK "Klis" Buturović Polje.

Tom prigodom Ćatić je kazao kako Grad Konjic nastoji kontinuirano provoditi aktivnosti koje će rezultirati boljim uvjetima za bavljenje sportom na području Konjica, podržavati sportske kolektive i sportaše na različite načine.

"Potreba za kvalitetnim terenom za FK 'Klis', koji će omogućiti mladim ljudima da se okupljaju, treniraju i ostvaruju sportske uspjehe je evidentna i želimo pružiti podršku u tim aktivnostima svim mladim ljudima koji žive i djeluju na tom području'', kazao je gradonačelnik Ćatić čestitajući FK "Klis" i njegovom rukovodstvu na dosadašnjim aktivnostima s ciljem stvaranja što boljih uvjeta za djelovanje kluba i organizaciju sadržaja za stanovnike Mjesne zajednice Neretvica.

"Ovo je jedan veliki poticaj za nas i naše aktivnosti. Sada trenutno imamo oko 100 djece i mladih u omladinskom pogonu i nadamo se da će ih u idućem razdoblju biti i više, te da će Klub i u budućnosti okupljati što više mladih, stvarajući uvjete za ostanak na ovom području", kazao je predsjednik FK "Klis" Ahmo Miljević.

Zahvalivši na financijskoj podršci Miljević je izrazio nadu u to da će FK "Klis" u sljedećoj sezoni imati završen pomoćni stadion u Buturović polju, koji će osim sportskih omogućavati održavanje kulturnih i drugih događanja na tom području, priopćeno je iz Grada Konjica.

Kopirati
Drag cursor here to close