Serie A

Rebić u pobjedi Milana podsjetio na čuveni bijeg danskoj obrani u Rusiji

Podsjetio je ovaj sprint uvelike na onaj sa Mundijala prije dvije godine kada je 'Reba' pobjegao danskoj obrani, ali tada ga je pred samo upućivanje udarca zaustavio stoper Jorgensen i napravio penal kojega je promašio Modrić.
Sport / Nogomet | 23. 06. 2020. u 09:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: AP Images / Ante Rebić bio je ponovno strijelac za Milan

Nogometaši Milana u ponedjeljak su odigrali utakmicu 27. kola Serie A, u gostima kod Leccea, a u Milano su se vratiti s punim plijenom.

Pobjedu rezultatom 4:1 donijeli su Castillejo (26'), Bonaventura (55'), Ante Rebić (57') i Leao (72'), dok je za domaće poentirao Mancosu iz jedanaesterca (54').

Čini se kako je prekretnica utakmice bio upravo pogodak koji je postigao hrvatski reprezentativac Rebić.

Nakon jednog ubačaja domaćih s desne strane, Piolijeva momčad je uspjela oduzeti loptu te je ona stigla u noge Hakanu Calhanogluu.

Turski veznjak ju je fantastično proslijedio u prostor Rebiću koji je odradio veliki sprint sa svoje polovice i izašao 1 na 1 na vratara Leccea, Gabrielea. 

Podsjetio je ovaj sprint uvelike na onaj sa Mundijala prije dvije godine kada je 'Reba' pobjegao danskoj obrani, ali tada ga je pred samo upućivanje udarca zaustavio stoper Jorgensen i napravio penal kojega je promašio Modrić.

Ovog puta protivničkom golmanu i obrani nije bilo spasa te je Rebić odlično poentirao u 57. minuti za 1:3.

Istovremeno kad i Milanova utakmica s Lecceom, odigran je i susret Fiorentine i Brescije u kojoj su spomenuti klubovi podijelili bodove.

Bila je to povratnička utakmica Francka Riberya nakon ozljede, ali Viole nisu mogle doći do sva tri boda.

Rezultat je bio 1:1, a strijelci su bili Pezzella (29') za klub iz Firence te Donnarumma iz penala (17') za goste iz Brescije. 

Juventus je nakon neuspjeha u Kupu Italije (poraz u finalu od Napolija), u 27. kolu Serie A, prvom nakon povratka s pauze od pandemije koronavirusa, došao u goste ne toliko zahtjevnom protivniku, Bologni.

Uspjela je Stara dama konačno svladati protivničkog vratara, a strijelac prvog gola u pobjedi od 2:0 bio je Cristiano Ronaldo, iz penala u 23. minuti.

Konačnih 2:0 postavio je Paulo Dybala prekrasnim udarcem nakon odlične asistencije petom Federica Bernardeschija.    

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

   

Kopirati
Drag cursor here to close