Dramatični uzvrati

Real se spasio blamaže, Demba Ba odveo Chelsea u polufinale!

Sport / Nogomet | 08. 04. 2014. u 20:45 I. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prvi polufinalisti Lige prvaka su Real Madrid i Chelsea koji su prošli dalje nakon prave drame u uzvratnim utakmicama protiv Borussije, odnosno PSG-a.

Madridski Real umalo je postao prva ekipa u Ligi prvaka koja je prokockala 3:0 iz prve utakmice, no može zahvaliti sreći što je prošla dalje. Bez Cristiana Ronalda Real nije ista ekipa i Borussia je apsolutno nadigrala Madriđane i ostvarila tek nedovoljnu pobjedu (2:0).

Angel Di Maria mogao je sve riješiti da je pogodio iz jedanaesterca u 17. minuti, no s dva gola Marca Reusa njemački viceprvak došao je na korak do čuda i samo je sreća spasila goste da ne odu u produžetak.

Ono što nije uspjelo za rukom Borussiji jeste Chelseaju. Londonski sastav uspio je nadoknaditi zaostatak od dva gola iz Pariza (1:3) i ostvariti pobjedu baš onu koja mu je trebala (2:0) za prolaz.

Chelsea je poveo nakon pola sata preko Andrea Schurrlea a ogromno slavlje na Stamford Bridgeu osigurao je Demba Ba u 87. minuti. Jose Mourinho tako je još jednom uspio proći zahvaljujući golu u gostima, a PSG će žaliti dugo za ovom šansom.

Također, dobro se vidjelo koliko Parižanima nedostaje Zlatan Ibrahimović koji je doživio još jedno razočaranje, nakon što nije otišao na SP u Brazil.

Kopirati
Drag cursor here to close