Modriću posljednjih 13 minuta

Real preokretom do pobjede kod Girone

Domaćin je poveo u 16. minuti golom Borje Garcije, no europski prvak je u nastavku okrenuo rezultat postigavši četiri gola.
Sport / Nogomet | 27. 08. 2018. u 09:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Real Madrida upisali su i drugu pobjedu na startu sezone nakon što su na gostovanju pobijedili Gironu sa 4-1, a Luka Modrić je zaigrao u posljednjih 13 minuta.

Domaćin je poveo u 16. minuti golom Borje Garcije, no europski prvak je u nastavku okrenuo rezultat postigavši četiri gola. Do konca poluvremena je izjednačio Sergio Ramos iz jedanaesterca u 39. minuti, a u nastavku je 'Kraljevski klub' zabio tri gola.

Na 2-1 je povisio Karim Benzema iz kaznenog udarca u 52. minuti, sedam minuta kasnije Gareth Bale je zabio za 3-1, a trijumf gostiju potvrdio je Benzema u 80. minuti svojim drugim golom na utakmici, javlja Hina.

Video: Golovi s utakmice Girona - Real Madrid

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modirć ponovno je utakmicu započeo na klupi za pričuve. Priliku je dobio u 77. minuti kada je ušao u igru umjesto Isca. Bila je to već treća utakmica u nizu u kojoj najbolji igrač svjetskog prvenstva u Rusiji ulazi kao rezerva.

Protiv Atletico Madrida u europskom Superkupu je ušao u igru u 57. minuti, na otvaranju Primere protiv Getafea je dobio samo 19 minuta, a večeras posljednjih 13 minuta susreta.

Foto: Real Madrid / Girona - Real Madrid (Gareth Bale)

U drugom susretu večeri Sevilla i Villarreal su odigrali bez pogodaka, dok ranije Espanyol pobijedio Valenciju 2-0 golovima Granera (62) i Borje Iglesiasa (68), javlja Hina.

Na ljestvici vode Real Madrid i Barcelona sa po šest bodova.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close