Užurbana potraga

Real pod prijetnjom FIFA-ine zabrane transfera želi što prije dovesti Lewandowskog

Sport / Nogomet | 07. 12. 2015. u 12:02 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Španjolski mediji tvrde da nogometnom klubu Realu iz Madrida prijeti FIFA-ina kazna zabrane transfera zbog ranijih neregularnosti u tom vidu poslovanja, a da Uprava kraljevskog kluba ulaže maksimalne napore kako bi poljskog napadača Roberta Lewandowskog doveli u tim prije eventualnog izricanja kazne, prenosi Anadolu Agency (AA).

Pozivajući se na neimenovani izvor u Disciplinskom povjerenstvu Svjetske nogometne organizacije (FIFA), list ''AS'' piše da je sve izvjesnije da će Realu biti izrečena zabrana transfera u predstojeća dva prelaznom roka zbog neregularnosti sporazuma koje je potpisivao sa nekoliko maloljetnih nogometaša.

U tekstu se dalje navodi da je Uprava Real Madrida, svjesna opcije da narednog ljeta neće moći dovoditi pojačanja, pokrenula užurbanu potragu za pojačanjima, a prvi pik im je 27-godišnji napadač Bayerna Lewandowski.

Lewandowski ima ugovor sa Bayernom do 2019. godine, a njegov menadžer Cezary Kucharski je proteklog vikenda kao Realov gost bio na stadionu Santiago Bernabeu i gledao utakmicu između Reala i Getafea.

Spomenuti španjolski list dalje navodi da Lewandowski u Bayernu po sezoni zarađuje deset milijuna eura, a da bi u Realu mogao imati dva milijuna eura veću godišnju plaću.

Kopirati
Drag cursor here to close