Liga prvaka

Real nakon preokreta nadomak četvrtfinala

Sport / Nogomet | 15. 02. 2017. u 22:09 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Real Madrida večeras su na Santiago Bernabeu savladali Napoli 3:1 u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka.

Talijani su poveli lijepim golom Lorenza Insigniea u 8. minuti. Deset minuta poslije Madriđani su poravnali preko Karima Benzeme.

Početkom drugog poluvremena Toni Kroos je na asistenciju Cristiana Ronalda Kraljevskom klubu donio prednost, da bi u 54. minuti Casemiro fantastičnim pogotkom postavio konačan rezultat.


fsdljkfjlsfjlshflesullewusdkfs by footballderby

U drugoj utakmici osmine finala snage su odmjerili Bayern München i Arsenal - Nijemci su s 5:1 bili više nego uvjerljivi i tako stavili dodatni pritisak na Arsena Wengera kojeg se sve glasnije tjera iz Sjevernog Londona.

 

Golove za Bayern postigli su Arjen Robben, Robert Lewandowski, Tiago Alcantara dva puta i Tomas Muller, dok jedini gol za Topnike potpisao Alexis Sanchez.

Liga prvaka nastavlja se sljedećeg tjedna.

U utorak igraju Bayer Leverkusen - Atletico Madrid i Manchester City - Monaco, a u srijedu Porto - Juventus i Sevila - Leicester.

U prvim mečevima osmine finala odigranim sinoć Benfica je pobijedila Borussiju Dortmund s 1:0, a PSG s 4:0 razbio Barcelonu.

Kopirati
Drag cursor here to close