liga prvaka

Real na krilima svojih zvijezda slomio otpor Rome

Sport / Nogomet | 17. 02. 2016. u 21:38 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Madridski Real napravio je velik korak ka četvrtfinalu Lige prvaka pobijedivši u Rimu domaću Romu s 2:0.

Bila je to taktička bitka sve do trenutka kada je presudila Realova igračka kvaliteta. Cristiano Ronaldo je briljantnom solo akcijom doveo Real u vodstvo, a konačnih 2:0 postavio je Jese Rodriguez.

Hrvatski veznjak Luka Modrić odigrao je cijelu utakmicu za Real, kao i bh. reprezentativac Miralem Pjanić za Romu. U 62. minuti Mateo Kovačić je odmijenio Isca, a na drugoj strani Edin Džeko El Sharaawyja.

U drugoj utakmici večer Wolfsburg je u gostima svladao Gent s 3:2. Njemački viceprvak je vodio s 3:0 sve do 80. minute kada su Belgijci ublažili poraz. 

Prvi duel močadi koje prvi put u povijesti nastupaju u ovoj fazi natjecanja pripao je Nijemcima, koji do prvog gola dolaze preko Draxlera u 44. minuti utakmice.

U drugom poluvremenu gledatelji su mogli vidjeti čak četiri pogotka. Draxler je postigao drugi gol za Wolfsburg u 54. minuti, a na 3:0 samo šest minuta kasnije povisio je Kruse.

Deset minuta do kraja utakmice prvi gol za Gent postigao je Kums, a minutu do kraja regularnog dijela utakmice drugi gol za domaćina postiže Coulibaly.

Kopirati
Drag cursor here to close