Liga prvaka

Real Madrid osvojio treću uzastopnu titulu

Finale Lige prvaka, igrano na Olimpijskom stadionu u Kijevu, riješeno je u drugom poluvremenu.
Sport / Nogomet | 26. 05. 2018. u 22:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Real Madrida trijumfom 3:1 (0:0) nad Liverpoolom večeras u Kijevu stigao je do treće uzastopne titule prvaka Europe, a 13. ukupno u povijesti kluba.

Finale Lige prvaka, igrano na Olimpijskom stadionu u Kijevu, riješeno je u drugom poluvremenu. Prvi dio igre okončane je bez golova, a obilježila ga je ozlijeda ramena Mohameda Salaha, najboljeg strijelca Liverpoola, koji je zbog toga morao napustiti igru u 31. minuti.

U nastavku tragičar “redsa“ bio je golman Loris Karius, koji je s dvije kardinalne greške poklonio pobjedu “kraljevskom klubu“, javlja Anadolija.

Prvo je u pokušaju da rukom doda loptu suigraču pogodio Karima Benzemu, nakon čega je završila u mreži za vodstvo Reala 1:0 u 51. minuti.

Foto: Anadolija / Finale Lige prvaka

Samo četiri minuta kasnije Liverpool se vraća u utakmicu. Nakon ubačaja iz kornera Dejan Lovren, glavom spušta loptu na peterac, na nju natrčava Saido Mane i šalje je iza leđa Keylora Navasa.

Ključni potez utakmice napravio je Zinedine Zidane kada je u 61. minuti u igru uveo Garetha Balea. Velšanin je već u 63. minuti "makazicama" s petnaestak metara postigao jedan od najljepših golova u karijeri, a zatim je u 83. minuti ovjerio pobjedu Reala. Šutirao je s dvadesetak metara, a lopta je kroz ruke Kariusa pronašla put do mreže za konačnih 3:1.

Foto: Anadolija / Finale Lige prvaka
Kopirati
Drag cursor here to close