Još jedan slavni par se razvodi

Razvode se Mauro Icardi i Wanda Nara

"Nemam više što pojašnjavati i neći iznositi nikakve detalje o razvodu. Molim vas za razumijevanje, ne samo zbog mene, nego i zbog naše djece", poručila je Wanda na Instagramu.
Sport / Nogomet | 23. 09. 2022. u 18:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Dan prije nego što sam krenuo na turneju s klubom, stigla mi je poruka od Wande. Izgledalo mi je malo čudno, jer me pitala da joj kupim neke stvari u Americi. Bio sam iznenađen jer sam se obično znao čuti s Maxijem, ne s njom. Zbog svega toga sam se zamislio, je li Wanda stvarno htjela te stvari ili joj je to samo bio izgovor da stupi u kontakt sa mnom? Ja sam kupio ono što je ona tražila, susreli smo se u Milanu, a onda smo se počeli dopisivati. Sve više i sve slobodnije. Kada smo bili zajedno jednom prilikom ja, Maxi i ona na jahti, ona je u jednom trenutku pronašla mene i sjela. Njen brak s mojim prijateljem Maxijem Lopez je bio gotov", opisao je početak veze s djevojkom koja je nekada čak i više u medijima od samog Maura Icardija.

S vremenom, Wanda ću upoznati mnogi menadžeri, direktori klubova, s kojima je pregovarala, naravno kada je zastupala supruga Maura. Brak je trajao devet godina i priča je stigla do kraja.

Već se nekoliko mjeseci piše o problemima u braku Maura Icardija i Wande Nare, a sada je ona i potvrdila kako se rastaju nakon devet godina braka.

"Jako mi je teško i bolno u ovom trenutku, ali s obzirom na moju izloženost i stvari koje nadilaze i medijska nagađanja, bolje je da to svi saznaju od mene. Nemam više što pojašnjavati i neći iznositi nikakve detalje o razvodu. Molim vas za razumijevanje, ne samo zbog mene, nego i zbog naše djece", poručila je Wanda na Instagramu. Navodno se kraj počeo nadzirati onog trenutka kada je Mauro otišao u PSG, dok je Wanda ostala u Italiji. Nakon određenog vremena se pojavila informacija kako je Mauro prevario Wandu s atraktivnom glumicom Chinom Suarez. Već tada je sve puklo, ali uspjeli su nekako stabilizirati brak, no izgleda da ipak nije išlo.

Ovog ljeta je ponovno par bio u centru pažnje kada je na Ibizi nepoznati muškarac ljubio Wandine grudi. Wanda je sada definitivno potvrdila da je riječ o razvodu i tako stala na kraj brojnim nagađanjima.

Kopirati
Drag cursor here to close