Europska liga

Rasprodane ulaznice za donji dio zapadne tribine

Zrinjski uzvratnu utakmicu protiv austrijskog LASK-a igra u četvrtak od 21 sat gdje će pokušat dostići zaostatak od jednog gola razlike.
Sport / Nogomet | 29. 08. 2023. u 11:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Rasprodane su sve ulaznice za tribinu zapad dolje te su u prodaji još ulaznice za sektor F tribine zapad gore po cijeni od 15 KM, objavio je HŠK Zrinjski.

Podsjetimo, Zrinjski uzvratnu utakmicu protiv austrijskog LASK-a igra u četvrtak od 21 sat gdje će pokušat dostići zaostatak od jednog gola razlike (prva utakmica 2:1).

Navijači su optimistični pred uzvrat, a optimističan je i trener Zrinjskog Krunoslav Rendulić.

Video: HŠK Zrinjski Mostar | Navijači najavili utakmicu HŠK Zrinjski - LASK

"Oni su kvalitetni, a mi smo trebali biti bolji, istina je na pola. Imamo još 90 minuta u Mostaru, ne bi li izbacili favoriziranu momčad. Ja vjerujem da ćemo i proći dalje", kazao je.

I u slučaju neuspjeha protiv Austrijanaca, Zrinjski je već ranije osigurao nastup u skupinama Konferencijske lige. Podsjetimo, Zrinjski će povijesni nastup u skupinama odraditi – u Mostaru.

"Stadion HŠK Zrinjski dobio je odobrenje UEFA-e za odigravanje utakmica grupne faze u sezoni 2023/2024, zbog čega s velikim zadovoljstvom možemo potvrditi kako nas u Mostaru, nakon uzvrata protiv austrijskog LASK-a u četvrtak, čekaju minimalno još tri europske utakmice, bez obzira na epilog play-offa za Europsku ligu", stoji u klupskoj objavi.

Kopirati
Drag cursor here to close