#Obitelj #Vatreni

Rasprodan Poljud za utakmicu Hrvatska - Wales

Sport / Nogomet | 12. 03. 2023. u 14:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Devet dana nakon početka internetske prodaje nema više ulaznica za prvu utakmicu hrvatske nogometne reprezentacije nakon Svjetskog prvenstva u Katru, poljudski spektakl protiv Walesa 25. ožujka od 20.45 sati.

"Sve ulaznice su rasprodane ili su u fazi naplate. Na ovoj stranici se može ponovo pojaviti nešto ulaznica ako netko odustane ili ne plati u zadanom roku", stoji u obavijesti na portalu za ulaznice.

Poljudska publika ispratila je "vatrene" na Svjetsko prvenstvo pobjedom protiv Rusije, a sad će ih prva i pozdraviti nakon osvajanja bronce u Katru. Na tribinama bi se trebalo naći više od 30.000 navijača koji su kupili ulaznice po cijeni od 12 do 30 eura.

Velšani su se žalili na neadekvatne uvjete za gostujuće navijače na stadionu u Splitu, ali Uefa nije naložila promjenu domaćnstva, dok će u HNS-u nastojati ispraviti sve nedostatke. Tri dana kasnije, 28. ožujka u 20.45 Hrvatska će gostovati kod Turske u gradu Bursi u blizini Istanbula, na stadionu koji izvana ima oblik krokodila, prenosi 24sata.

U skupini D u kojoj je Hrvatska nalaze se i Armenija i Latvija, a u lipnju će izabranici Zlatka Dalića umjesto kvalifikacija igrati završnicu Lige nacija. Ždrijeb Uefe u polufinalu ih je spojio s Nizozemskom. Ta utakmica igra se na stadionu De Kuip u Rotterdamu 14. lipnja od 20.45. Četiri dana igrat ćemo finale ili treće mjesto s pobjednikom ili poraženim iz drugog polufinala između Španjolske i Italije.

Ulaznice za utakmicu protiv Nizozemske dostupne su po 20, 50, 70 i 120 eura, a predbilježiti se možete na stranicama Uefe do četvrtka, nakon čega će ih sretni dobitnici moći kupiti.

Kopirati
Drag cursor here to close