Novi izazov

Raphael Varane iz Reala prešao u Manchester United

Real je zahvalio Varaneu na profesionalnosti i uzornom ponašanju tijekom njegovih deset sezona provedenih u Kraljevskom klubu tijekom kojih je osvojio 18 titula...
Sport / Nogomet | 29. 07. 2021. u 05:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Real Madrid i Manchester United dogovorili su transfer Raphaela Varanea. Francuski reprezentativac u madridskom klubu je od 2011., a sada će karijeru nastaviti u Premier ligi.

Real je zahvalio Varaneu na profesionalnosti i uzornom ponašanju tijekom njegovih deset sezona provedenih u Kraljevskom klubu tijekom kojih je osvojio 18 titula - četiri Lige prvaka, četiri svjetska klupska naslova, tri europska Superkupa, tri naslova prvaka Španjolske, španjolski Kup te tri španjolska Superkupa.

Francuz je kao vrlo mlad i nadaren nogometaš u Real došao iz Lensa.

U Kraljevskom klubu izrazili su zahvalnost Varaneu i njegovoj obitelji te mu poželjeli puno sreće u novoj fazi njegove karijere.

Francuskom nogometašu ostaje još obaviti liječničke preglede te i službeno potpisati ugovor s Unitedom, kojem je ovo drugo veliko pojačanje, nakon što je prije toga kupljen Jadon Sancho iz Borussije Dortmund.

Transfer Sancha iznosio je oko 90 milijuna eura, pretpostavlja se da će za Varanea United platiti oko 40-45 milijuna eura.

Kopirati
Drag cursor here to close