Kakav bi to spektakl bio u Širokom Brijegu

Rangers na čelu sa Stevenom Gerrardom stiže na Pecaru?

Kao jedinog nenositelja iz BiH očekuje ga težak posao, a na Pecaru bi mogao doći škotski velikan Rangers iz Glasgowa kojeg trenira Steven Gerrard.
Sport / Nogomet | 19. 06. 2018. u 18:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometni klub Široki Brijeg doznao je pet potencijalnih protivnika u prvom kolu kvalifikacija za Europsku ligu. 

Kao jedinog nenositelja iz BiH očekuje ga težak posao, a na Pecaru bi mogao doći škotski velikan Rangers iz Glasgowa kojeg je početkom svibnja ove godine preuzeo legendarni engleski reprezentativac i Liverpoolova ikona Steven Gerrard kojemu je ovo ujedno prvi trenerski posao.

Podsjećamo, Rangersi su se obrukali prošle sezone kada su u prvom kolu kvalifikacija za Europsku ligu ispali od amatera Niedercorna iz Luksemburga. Na Ibroxu su Škoti slavili s 1:0, no u uzvratu su iznenađujuće poraženi 2:0.

Osim Rangersa, Široki Brijeg na startu Europske lige za protivnika može dobiti Domžale (Slovenija), Dinamo Tbilisi (Gruzija), Apollon Limassol (Cipar) te Gabalu (Azerbajdžan) koju je s ukupnih 5:0 (2:0 u gostima u prvoj utakmici te 3:0 na Pecari u uzvratu) izbacio u prvom kolu kvalifkacije Europske lige u sezoni 2014./2015.

Ždrijeb je će se održati u srijedu, 20. lipnja, u 13:00 sati u sjedištu UEFA-e u Nyonu, a utakmice prvog kola na rasporedu su 12. i 19. srpnja.

Kopirati
Drag cursor here to close