Via Rijad

Rakitić odlazi iz Seville u Al-Shabab

Formalnosti za transfer trebaju se odraditi nakon što je informirao upravu i suigrače te će odraditi liječničke preglede ovog vikenda.
Sport / Nogomet | 27. 01. 2024. u 18:10 Bljesak.info / H

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatski nogometaš Ivan Rakitić (35), kojem za pet mjeseci istječe ugovor sa Sevillom, u iduća četiri dana će prijeći u saudijski Al-Shabab, izvijestile su u subotu španjolske lokalne novine Estadio Deportivo i Diario de Sevilla te Relevo i Marca.

Fabrizio Romano izvještava da je Rakitić prihvatio ponudu saudijskog Al Shababa.

Formalnosti za transfer trebaju se odraditi nakon što je informirao upravu i suigrače te će odraditi liječničke preglede ovog vikenda.

Rakitić će u ponedjeljak potpisati za Al Shabab.

Još tijekom ljeta bilo je zanimanja za njega iz Saudijske Arabija, ali Ivan je imao jedan uvjet - htio je u klub iz Rijada i Jeddaha. Nije želio u provinciju. Sad je dobio ponudu Al Shababa iz Rijada, dok s druge strane sa Sevillom nije dogovorio nastavak suradnje, a ugovor mu je istjecao ovog ljeta.

Poklopili su se svi uvjeti te je odlučio okušati se u ligi koja je već poprilično popunjena europskim zvijezdama. U ožujku će imati 36 godina te su mnogi mislili da će završiti karijeru u Sevilli, ali planovi su se promijenili ...

Prijelazni rok u Saudijskoj Arabiji završava 30. siječnja.

Rakitić, čija trenutna tržišna vrijednost iznosi četiri milijuna eura, napušta Sevillu dok klub zauzima 17. mjesto u ligi, dok je Al Shabab trenutno 11. momčad saudijskog prvenstva.

Kopirati
Drag cursor here to close