Velež

Rahimić: Za povratak u Premijer ligu trebaju nam četiri iskusna pojačanja

Sport / Nogomet | 30. 05. 2017. u 22:04 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kolo prije kraja Velež je i teoretski osigurao ostanak u Prvoj ligi FBiH pa sada slijedi analiza učinjenog, ali i priprema plana za povratak u Premijer ligu.

Trener Ibro Rahimić zvučao je zadovoljno...

“Ukupno je veliki uspjeh ostvariti ostanak nakon svih okolnosti, a posebno jer smo se orijentirali potpuno na naše igrače koji su sve ovo ostvarili”, rekao je za Dnevni list.

“Sve smo dali na nogometnu igru, nadam se da će se i drugi koncentrirati više na to. Jedino smo protiv Čapljine i Budućnosti podbacili i zasluženo izgubili, a sve ostale koje nismo dobili smo trebali pobijediti.”

Plan priprema već je određen.

“Dat ćemo im nešto veći odmor jer smo zimus krenuli u pripreme čak i prije nekih premijerligaša, još 9. siječnja, jer je trebalo ovu ekipu uigrati i napraviti pravu atmosferu. Imat će odmor od tri tjedna, do 26. lipnja.”

“Iza njih je teška sezona, mislim da je posebno stresno bilo igračima, dok je meni ovo drugi put da se borim za ostanak s Veležom”, ocijenio je strateg Mostaraca, dodajući: “Čim smo krenuli u ovaj projekt najavili smo da želimo što prije povratak u Premijer ligu.”

Jasno, za takvo će što biti potrebna pojačanja.

“Trebaju nam dva igrača u zadnjoj liniji, po jedan u veznom redu i napadu. To će biti iskusniji igrači koji će nositi tim uz one mlađe koje već imamo.”

“Treneri u ligi su već počeli pričati da je protiv Veleža najbolje napraviti na početku nekoliko jakih startova pa se onda ovi mlađi povuku. Trebaju nam četvorca poput kapetana Zvonića koji će preuzimati odgovornost na terenu”, zaključio je Rahimić.


 

 

Kopirati
Drag cursor here to close