velež

Rahimić: Ulazimo u komformiju zonu, ali opuštanja neće biti

Sport / Nogomet | 06. 04. 2017. u 10:17 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Velež definitivno više ne djeluje kao klub koji bi mogao ispasti iz Prve lige FBiH, a trener Ibro Rahimić tvrdi da je iza svega mukotrpan rad i dugoročan plan. 

“Ušli smo i u ovaj proljetni dio s minusom od 5 bodova spram zone ostanka, a već sad smo 2 boda iznad. Osvojili smo 11 od mogućih 15 bodova na proljeće što je ipak uspjeh i možemo biti zadovoljni”, rekao je Rahimić za Dnevni list. 

Opuštanja, smatra strateg Mostaraca, ne smije biti.

“Mi moramo nastaviti pobjeđivati. Istina je da ulazimo u komforniju zonu koja će nam omogućiti mirnije igre, ali se nikako ne smijemo opuštati”, rekao je, aludirajući na činjenicu da će velež nakon teškog gostovanja Budućnosti, imati tri domaća meča (Orašje, Sloga, Goražde) i gostovanje otpisanom Novom Travniku.

Ovosezonski cilj je ostanak, a bude li ostvaren, Rođeni sljedeće sezone napadaju Premijer ligu. U međuvremenu Rahimić ne želi previše mijenjati momčad. 

“Ne pada mi na pamet! Sigurno nećemo puno mijenjati, nego razvijate ove igrače. Kad se plasiramo u Premijer ligu dovest ćemo ciljano tri, ili maksimalno četiri, vrhunska igrača koji će činiti razliku i donijeti kvalitetu više”, zaključio je. 

 

 

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close