Valjić u prvom planu

Rahimić: "Svašta sam vidio, ali ovo suđenje je dno dna"

Sport / Nogomet | 24. 04. 2013. u 22:03 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Velež je i osmu utakmicu zaredom ostao neporažen u Premier ligi. Unatoč tom nizu, koji traje već skoro dva mjeseca, trener Rođenih nije bio pretjerano zadovoljan.

Imali smo dominaciju, ali šanse nismo iskoristili. Puno naših šutova bilo je nedorađeno. Nešto nam je falilo”, kazao je Ibro Rahimić.

Šef struke Veleža osvrnuo se na suđenje Ognjena Valjića. Banjolučanin je prekinuo susret zbog nacionalističkih povika, no nije to ono što je Rahimiću zasmetalo.

Ono što je žalosno za naš nogomet je ovakvo suđenje. Igrao sam puno utakmica, puno ih gledao, ali ovakvo suđenje je dno. Da ovako netko dođe I sudi, da pravi toliko prekida, nisam vidio. Svaku iole obećavajuću akciju on je prekidao. Razočarao sam se”, dodao je Rahimić. 

Njegov kolega Slaven Musa bio je zadovoljan. Široki Brijeg je došao u Vrapčiće bez nekoliko važnih igrača i uspio je otići neporažen. To je dobra stvar za njegovu momčad pred finale Kupa. 

Velež je u prvom dijelu imao inicijativu, stvarao je prilike i bio bolja ekipa. U drugom dijelu smo mi imali svoje prilike, na kraju čak propustili dvije stopostotne šanse. Ali, kad se sve sabere, s obzirom na objektivne okolnosti, možemo biti zadovoljni bodom”, rekao je Musa.

Kopirati
Drag cursor here to close