Velež

Rahimić: Ravnopravno se nosimo s premijerligašima

Sport / Nogomet | 28. 01. 2017. u 09:17 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Velež je ove zime dosta učinio kako bi na proljeće izborio ostanak u Prvoj ligi FBiH.

“Dobro znam da za uspjeh treba prvenstveno posložiti stvari u svojoj kući, urediti međuljudske odnose jer bez toga ne može”, rekao je za Dnevni list trener Ibro Rahimić. 

“Prvo smo to morali staviti pod kontrolu. Klub koji to napravi ima budućnost. A naš predsjednik Šemsudin Hasić radi odličan posao, vrlo je poduzetan i za nas u ovom trenutku sve ide kako treba. Radi se na infrastrukturi, sklopili smo tim, isplate igračima su redovite, imamo odličnu atmosferu i uvjete za rad. Mislim da su stvoreni svi preduvjeti da Velež ide prema svojim ciljevima što brže. Jednostavno u ovom trenutku ne vidim nijednu prepreku za to, dodao je strateg Rođenih.

Optimističan je i zbog obnovljenog igračkog kadra - Mujezinović, Rodrigues, Ćosić, Abdihodžić, Penasso, Handžić i Sousa nova su imena.

Rahimić očekuje još jednog veznjaka s kojim bi igračka križaljka bila riješena, a zasad je jako zadovoljan kako je ekipa djelovala u dvije test utakmice - pobjeda nad Olimpikom 2:1 i remi s Vitezom 1:1.

“Vidi se zaista veliki napredak, ubrzali smo igru i bili sasvim ravnopravni u utakmicama s premijerligašima. Ali imamo još dosta prostora za napredak. Dok se uigraju pridošli igrači, bit će to sve još puno kvalitetnije. Mislim da od konkurencije stabilnost pokazuju još samo Travnik i visočka Bosna, vjerujem da je pred nama odlično proljeće”, zaključio je Rahimić.

Velež će danas u 15 sati protiv Sarajeva u Čitluku odigrati i treću provjeru ove zime.

Kopirati
Drag cursor here to close