Velež krenuo s pripremama

Rahimić izvršio prozivku: U ovom prijelaznom roku smo napravili iskorak

Na prvom treningu bila su i četiri nova pojačanja mostarske momčadi.
Sport / Nogomet | 25. 06. 2018. u 19:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trener mostarskog Veleža Ibro Rahimić izvršio je u ponedjeljak prozivku na stadionu ''Rođeni'' u Vrapčićima, a odazvao mu se 21 nogometaš dok se petorka Bari, Imamović, Ćosić, Lucas i Rodrigo nisu pojavili iz opravdanih razloga.

Na prvom treningu bila su i četiri nova pojačanja mostarske momčadi Fajić, Vehabović, Biševac i Cvijanović, a mogući su i novi dolasci.

''Sami početak priprema bit će malo naporniji, više ćemo se posvetiti jačanju muskulature igrača kako bi što spremniji dočekali drugi dio priprema'', kazao je novinarima prije treninga trener Rahimić.

''Što se tiče pojačanja, mislim da smo u ovom prijelaznom roku napravili iskorak, doveli smo Fajića, igrača s iskustvom igranja Lige prvaka. Njegovim dolaskom smo pokrili najosjetljivije mjesto u momčadi. Prošle sezone imali smo sjajnih partija u kojima je nedostajala realizacija'', rezimirao je Rahimić.

Velež će prvi dio priprema odraditi u Mostaru, nakon čega se mostarska momčad seli u Fojnicu u kojoj će odsjesti dva puta po sedam dana.

Prvi pripremnu utakmicu Velež će odigrati u Mostaru 5. srpnja sa Željezničarom, a u planu su susreti 10. srpnja protiv Slobode u Fojnici te 16. srpnja protiv Mladosti.

Rahimić je na kraju kazao da je vrlo moguće da će u njegovu momčad doći još neki igrač, a posebno je naglasio mjesto defanzivnog veznog.

Kopirati
Drag cursor here to close