HNK Čapljina

Radović izvršio prozivku: Malo kasnimo, ali zbog korone je ionako sve neizvjesno

S pripremama za novu sezonu u prvoligaškom nogometu počela je i momčad Čapljine.
Sport / Nogomet | 05. 07. 2020. u 19:18 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Treneru Draganu Radoviću na prvom treningu odazvalo se nekih tridesetak igrača. HNK Čapljina je inače u ovom razdoblju od prekida prošle sezone imao promjene u strukturi vodstva, pa se zbog toga kasnilo s dogovorom s novim trenerom, a onda i sa samim pripremama. 

''Prozivka je poslužila svrsi da vidimo s čim raspolažemo, odnosno da vidimo što nam treba. Uvodni tjedan bit će laganijeg tipa, jest da malo kasnimo ali što je tu je. Vidjet ćemo gdje se trebamo pojačati. Klub ima novog predsjednika, pa se nadamo da će biti bolje'', kaže trener Radović za Bljesak.info

Bljesak.info / Momčad Čapljine počela pripreme

I Čapljinci će se pripremati u uvjetima neizvjesnosti, jer Prva liga trebala bi startati 8. kolovoza, ali pogoršanje epidemiološke situacije dovodi u pitanje odigravanje Premijer lige, a kamoli Prve lige.

 ''Vidite i sami što se tiče korone što se događa, tako da je sve neizvjesno. Vidite sami da ekipa iz Doboj Kaknja u outu i imam informaciju da ako budu dvije ekipe takve, da će se prvenstvo odložiti. Moramo svi paziti na sebe, a kako nama tako svima'', dodao je Radović.

Kopirati
Drag cursor here to close