Premijer liga

Radnik na Tušnju deklasirao ekipu Tuzla Cityja

Pobjeda gostiju potpuno je zaslužena, jer su tijekom cijele utakmice stvorili veliki broj prilika za gol od kojih su realizirali samo dvije.
Sport / Nogomet | 19. 10. 2019. u 17:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U susretu 13. kola Premijer lige BiH, na stadionu Tušanj, pred oko 500 gledatelja, nogometaši Tuzla Cityja poraženi su u sudaru s Radnikom iz Bijeljine rezultatom 0:3 (0:0).

Pobjeda gostiju potpuno je zaslužena, jer su tijekom cijele utakmice stvorili veliki broj prilika za gol od kojih su realizirali samo dvije.

Nakon što su u prvom poluvremenu šanse za vodstvo prokockali Bradonjić u 10. minuti, te Hasanović u 13. minuti, kada je prebacio golmana Muminovića, a Kojić loptu izbacio sa same gol-crte, gosti su u 58. minuti najavili pobjedničke ambicije.



U toj minuti sjajno se čuvara oslobodio Đurić, ali je lopta prošla pokraj same druge stative.

U 74. minuti Peco je prokockao veliku priliku, kada je ''oči u oči'' bio s golmanom domaćih, ali je Muminović izašao kao pobjednik izbacivši loptu koljenom.

No, već u sljedećoj minuti isti igrač Radnika sjajno je izveo kontru, s desne strane šutirao je po zemlji i doveo svoj tim u vodstvo od 0:1.

Uslijedili su napadi domaćih igrača, ali je u 82. minuti sve odlučeno. Hasanović je u 16-ercu Tuzlaka oborio Maksimovića, a šut sa 11 metara u gol je pretvorio Karić.

Konačan rezultat postigao je Posinković u 90. minuti, kada je pokraj tri čuvara šutirao sa oko 20 metara i svladao golmana Muminovića.

Ovo je prvi poraz Tuzla Cityja u prvenstvu na domaćem prvenstvu, a ujedno i prvi neuspjeh novog trenera ''plavih'' Elvira Baljića.

Kopirati
Drag cursor here to close