1/2 finale Kupa BiH

Radnik minimalno slavio protiv Širokog Brijega

Sport / Nogomet | 13. 04. 2016. u 16:39 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Radnika pobijedili su u srijedu u Bijeljini ekipu Širokog Brijega s 1:0 u prvom susretu polufinala Kupa Bosne i Hercegovine.

Strijelac jedinog pogotka bio je Marko Obradović u 9. minuti na asistenciju Hodžića.

Slaven Musa je u prvom poluvremenu morao obaviti dvije prinudne izmjene. Prvo se u 13. minuti ozlijedio Josip Ćorluka kojeg je zamijenio Ivan Crnov, a u 23. minuti ozlijedio se stoper Slavko Bralić, a njega je zamijenio Stipo Marković.

U 73. minuti gosti su ostali bez igrača manje - igru je zbog dva žuta kartona morao napustiti Josip Barišić. Prvi žuti karton Barišić je dobio u 67. minuti.

Uzvratni susret na rasporedu je za sedam dana u Širokom Brijegu.

Od 18. sati u drugom polufinalnom susretu na Grbavici igraju Željezničar i Sloboda, a momčad iz Tuzle vodi 0:1 nakon prvih 45 minuta.

RADNIK: Avdukić, Hodžić (61. Vasić), Beširević (78. Šećerović), I. Jakovljević, Memišević, Zeljković, Obradović, Maksimović, Srećković (87. Lazić), S. Jakovljević, Mašić. Trener: Slavko Petrović.

ŠIROKI BRIJEG: Bilobrk, Barišić, Ćorić, Baraban, Wagner, Ćorluka (15. Crnov), Kožulj, Sesar, Brekalo, Ajayi (68. Krstanović), Bralić (23. Marković). Trener: Slaven Musa.

Kopirati
Drag cursor here to close