Zrinjski

Radeljić: Pokušat ćemo u Kupu otići do kraja

Sport / Nogomet | 19. 09. 2016. u 12:54 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Zrinjskom nisu do kraja zadovoljni bodom iz Krupe, ali vremena jadikovati nemaju - već u srijedu u okviru šesnaestine finala Kupa BiH dolazi im Borac. 

Prošle godine Zrinjski je u Kupu stao već na prvom koraku protiv Sarajeva, ali to nakon osvajanja titule više nitko nije spomenuo. 

Stoper Anto Radeljić, koji je Krupi zaigrao prvi put nakon 2. kola, ističe da će Plemići i u najmasovnijem natjecanju pokušati otići do kraja. 

“Kup nam je također bitan, posebno jer imamo širok kadar kojim možemo pokriti sve utakmice. Idemo pokušati gurati koliko god mognemo, ako bude moguće do kraja”, izjavio je. 

Situaciju u Borcu, kaže, dobro poznaje. 

“Imam poznanika u Banja Luci s kojim sam se nedavno čuo. Kaže da su se podigli, da žele što prije natrag u Premijer ligu. Vjerujem da nas čeka teška utakmica, izjavio je Radeljić, kojem je partija u Krupi donijela treći izlazak na teren ove sezone. 

“Zadovoljan sam nakon što nisam dugo igrao, najvažnije je da nije bilo grešaka. Konkurencija u zadnjoj liniji je zaista jaka, ali to je svakako dobro za Zrinjski”, zaključio je visoki defanzivac.  

 

Kopirati
Drag cursor here to close