Dišpetom na Rumunje

Pušnik ne želi kalkulirati

Sport / Nogomet | 21. 07. 2016. u 15:33 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trener nogometaša Hajduka Marijan Pušnik najavio je kako će njegova momčad od prve minute ići na pobjedu protiv Iasija u uzvratnoj utakmici drugog pretkola Europske lige, koja se večeras na Poljudu igra od 20.30 sati. 

U prvoj utakmici u Rumunjskoj prije tjedan dana bilo je 2:2 te bi Hajduku u uzvratu bio dovoljan i 0:0 za prolazak u iduće pretkolo. Međutim Pušnik je poručio kako nije pobornik takvog pristupa.  

“Hajduk nikad neće igrati na rezultat 0:0. Idemo na gol i pobjedu od prve minute uzvratne utakmice. Naša očekivanja su jasna - pun stadion i pobjeda”, istaknuo je strateg Splićana.

Po njegovim riječima, u uzvratnoj utakmici Hajduka protiv Iasija nema puno tajni jer svi nogometaši u rumunjskoj momčadi igraju "iza lopte" i strpljivo čekaju šansu.

“Nažalost , Rumunji su u prvoj utakmici u prvom poluvremenu koristili greške Hajduka, ali vjerujem da smo nešto naučili iz tih grešaka te ih nećemo ponoviti”, dodao je. 

Hajduk se za uzvrat s Rumunjima zagrijao prvenstvenom pobjedom nad Cibalijom, protiv koje je za 2:0 zabio Mostarac Zvonimir Kožulj, reprezentativac BiH i dojučerašnji veznjak Širokog Brijega.

Kopirati
Drag cursor here to close