Luis Enrique traži

PSG želi dovesti Dembelea, ali i Pedrija

Luis Enrique je rekao vodstvu kluba da učini sve što je moguće kako bi ga doveli. Pedriju nije mrska ova ideja. Štoviše, htio bi opet raditi s trenerom koji ga je vodio u Barceloni.
Sport / Nogomet | 29. 07. 2023. u 09:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

PSG u svoje redove želi dovesti krilnog napadača Barcelone, Ousmane Dembelea koji je na Camp Nou došao prije šest godina za 135 milijuna eura. Međutim, nije meta PSG samo Dembele, spominje se i Pedri kojeg pod svaku cijenu želi Luis Enrique.

Luis Enrique je rekao vodstvu kluba da učini sve što je moguće kako bi ga doveli. Pedriju nije mrska ova ideja. Štoviše, htio bi opet raditi s trenerom koji ga je vodio u Barceloni. Kao i kod Dembelea, PSG i ovdje mora biti brz jer Pedriju također samo još tri dana vrijedi niža otkupna klauzula, nakon čega jako raste.

"Dembele je jako blizu prelaska u PSG. Pregovori su u poodmakloj fazi. 26-godišnjak ima odštetnu klauzulu od 50 milijuna eura zaključno s 31. srpnja. Nakon toga se povećava na 100 milijuna eura", objavio je RMC Sport. Kao i kod Dembelea, PSG i ovdje mora biti brz jer Pedriju također samo još tri dana vrijedi niža otkupna klauzula, nakon čega jako raste.

Do tada se Pedrija može kupiti za 110 milijuna eura", pišu Francuzi te dodaju da je Enrique istaknuo Pedrija kao savršenu zamjenu za Marca Verrattija, koji odlazi u Saudijsku Arabiju.

Kopirati
Drag cursor here to close