MSN k'o BMW

PSG kao Velež nekada: Kreira se trojac MSN

Edinson Cavani u četiri godine u PSG-u postigao je 141 gol, ali nakon velikog sukoba s Neymarom, jasno je tko mora ići. Poznato je i tko će zamijeniti El Matadora.
Sport / Nogomet | 05. 10. 2017. u 18:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

PSG je u ljeto 2013. sjajnog golgetera platio 65 milijuna eura, ali prije dva mjeseca za Neymara je izdvojio rekordna 222 milijuna. S obzirom na to, ali i da je Brazilac od Urugvajca mlađi čak pet godina (Cavani u veljači puni 31), nema sumnje da u momčadi ostaje samo jedan gazda.

Vodeći pariški mediji pišu da PSG umjesto Cavanija dovodi Alexisa Sancheza i pri tome ostvaruje ogromnu trostruku korist: kao što smo naveli, rješava se gazde svlačionice, koji taj status ne prepušta predodređenom za njegovog nasljednika.

Nadalje, umjesto njega dovodi također sjajnog, ali dvije godine mlađeg napadača, koji se sjajno slaže s Neymarom na terenu i van njega. Veliki prijatelji postali su tijekom sezone (2013/14) koju su zajedno proveli u Barceloni. Tako bi PSG nakon Neymara, Barceloni uzeo i "pravo" na ime napadačkog trojca, jer MSN, što je do sada bilo kratica za Messi-Suarez-Neymar, ubuduće bi bio akronim od Mbappe-Sanchez-Neymar.

Na kraju, Sanchezu na ljeto ističe ugovor s Arsenalom, pa bi došao besplatno i tako PSG-u pomogao da bude u okvirima financijskog fair playa, a da pri tome ne oslabi momčad. U Parizu računaju da bi na Cavanijevoj prodaji zaradili 80 milijuna eura, što bi im bilo dovoljno da ne uđu u "crveno".

PSG-ov sportski direktor Antero Henrique dovođenje Sancheza ističe kao prioritet, ali pri tome ima najvećeg i drugog najbogatijeg suparnika - Manchester City, piše Index.hr.

Kopirati
Drag cursor here to close