Obje pobjede Plemića

Prvotimci Zrinjskog teško do pobjede nad Olimpikom

I u drugoj prijateljskoj utakmici Zrinjskog i Olimpika slavila je domaća momčad, s tim da je nominalno prva momčad imala nešto više problema nego ona koja je igrala u Čitluku.
Sport / Nogomet | 20. 02. 2021. u 17:36 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 Nakon što su u podne Plemići s 2:0 svladali Olimpik u Čitluku, u sudaru "prvih" ekipa opet je bio uspješniji bio domaći Zrinjski, ali nešto teže nego u prvoj utakmici. Plemići su do pobjede došli petnaestak minuta prije kraja i to iz jedanaesterca.

Bljesak.info / Juranović izborio jedanaesterac

Horić je srušio Dragana Juranovića u šesnaestercu, a kazneni udarac sigurno je izveo Nemanja Bilbija.

Inače, utakmica se igrala na stadionu pod Bijelim brijegom, a premda u većem dijelu BiH gledatelji i dalje ne smiju posjećivati sportske događaje, na tribine se ipak probilo nekoliko desetaka znatiželjnika.

Bljesak.info / Zrinjskom pobjeda nad Olimpikom

Trener Sergej Jakirović iskoristio je ove dvije utakmice, u Čitluku (2:0) i Mostaru (1:0), da priliku da svim raspoloživim igračima, s tim da je zamišljeno da u Mostaru igra ekipa koja bi trebala biti najbliža prvom sastavu. 

Tako je Jakirović počeo utakmicu sa sastavom u kome su bili Varvodić, Tičinović, Jakovljević, Magdić, Bekić, Enin, Ljubić, Todorović, Bilbija, Juranović i Mašić.

Sljedeću utakmicu Zrinjski će odigrati na istom mjestu za sedam dana, ali bit će to prvenstvena utakmica s Krupom. 

Kopirati
Drag cursor here to close