bih reprezentacija

Prvo okupljanje u 2016. u sjeni napada u Bruxellesu

Sport / Nogomet | 23. 03. 2016. u 09:17 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine okupit će se danas u Luksemburgu, gdje će u petak s reprezentacijom te zemlje odigrati prijateljski susret.

Izabranicima Mehmeda Baždarevića ovo će biti prvo okupljanje u ovoj godini, nakon neuspjeha u dodatnim kvalifikacijama za Euro i uoči početka novog ciklusa kvalifikacija.

Okupljanje reprezentativaca ostalo je u sjeni terorističkih napada u susjednoj Belgiji u kojima je poginulo više od 30 ljudi. Zbog toga je došlo u pitanje i odigravanje ove, ali i ostalih prijateljskih utakmica u Europi. No, iz Nogometnog saveza BiH kazali su da nisu dobili nikakve upute o mogućem odgađanju susreta, iako je i sam Baždarević poručio da bi bilo najpametnije otkazati utakmicu.

Baždarević za ove susrete pozvao je 25 igrača. Okosnicu tima čine igrači koji su igrali protekle kvalifikacije, a Baždarević je za ovu priliku pozvao trojicu debitanata - Matea Sušića, Harisa Duljevića i Daniela Graovca. No, bez poziva ovaj put ostali su Ermin Bičakčić, Mensur Mujdža, Haris Medunjanin i Izet Hajrović, kao i Riada Bajića i Armina Hodžića koji su ostavljeni na raspolaganje izborniku U-21 reprezentacije.

Utakmica je na rasporedu 25. ožujka na stadionu "Josy Barthel" u Luksemburgu u 20 sati i 15 minuta.

Kopirati
Drag cursor here to close