Od 4. lipnja

Prve večeri Futsal turnira iza Desete glavna nagrada PlayStation5

Svečano otvaranje obilježit će bogata tombola s vrijednim nagradama, uključujući 65-inčni televizor, PlayStation 5, Nutribullet i razne novčane nagrade.
Sport / Nogomet | 04. 06. 2024. u 17:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svi oni koji vole video igrice i žele osvojiti igraću konzolu PlayStation 5 imaju šansu da ostvare svoj san na prvoj večeri futsal turnira iza Desete osnovne škole u Mostaru.

Turnir počinje u utorak, 3. lipnja, i traje sve do do 21. lipnja.

Organizatori, zajedno s generalnim sponzorom Premier kladionicom, pripremili su mnoštvo iznenađenja za gledatelje već od prvog dana turnira.

Svečano otvaranje obilježit će bogata tombola s vrijednim nagradama, uključujući 65-inčni televizor, PlayStation 5, Nutribullet i razne novčane nagrade.

Najmlađi posjetitelji također će uživati u raznovrsnim sadržajima. Uz napuhance i trampoline, ove godine će biti postavljeno i Cageball igralište, koje će djeca moći besplatno koristiti.

Svaki dan turnira publiku očekuju dodatne pogodnosti. Generalni sponzor i organizatori podijelit će svakodnevno 100 piva, 20 trenirki, te organizirati natjecanje u gađanju prečki. Dnevni pobjednik ovog natjecanja osvojit će 100 KM, dok će ukupni pobjednik u velikom finalu osvojiti 500 KM.

"Dođite i uživajte u vrhunskom futsalu, zabavi za cijelu obitelj i sjajnim nagradama. Vidimo se u ponedjeljak", poručuju organizatori.
Futsal turnir kao promocija zdravog i proaktivnog života

Djece i mladih je sve manje po sportskim terenima i to se osjeti. Jedan od ciljeva turnira je privući djecu i mlade ponovno sportu, pogotovo što je Mostar uvijek bio poznat po kvalitetnom nogometu.

I ove godine ćemo na turniru podržati Minores koji ima za cilj na poseban način raditi s djecom i mladima koji dolaze iz socijalno i ekonomski uvjetovano težih sredina.

Kopirati
Drag cursor here to close