Derbi za kraj jeseni

Protiv Borca bez trojice, Jakirović priključio dva juniora

HŠK Zrinjski drugu godinu zaredom prezimit će kao vodeća momčad Premijer lige.
Sport / Nogomet | 16. 11. 2022. u 14:02 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako imaju utakmicu manje nogometaši Zrinjskog otići će na pauzu s prvog mjesta bez obzira na rasplet posljednjeg kola jeseni, a to su osigurali pobjedom kod Tuzla Cityja (2:1) u nedjelju.
 
 
"Ostvarili smo svoj cilj, iako nije bilo nimalo jednostavno. Vidjelo se po energiji poslije utakmice da je bila visoka potrošnja. Kada smo zabili prvi gol sve smo kontrolirali i tek u zadnjih pet minuta Tuzla nas je stisnula, ali obranili smo se i zasluženo pobijedili", kazao je trener Zrinjskog Sergej Jakirović.
 
U toj utakmici ozlijedila su se dva mlada igrača Zrinjskog, Petar Sučić i Silvio Ilinković, a nedjeljnu utakmicu protiv Borca propustit će i Slobodan Jakovljević, zbog žutih kartona.
 
"U prvi mah nisam ni znao tko leži, a onda umjesto Sučića ubacimo Ilinkovića, pa se i on ozljedi. Pehovi se događaju, ali moram priznat da dosad nismo imali takvih pehova", dodao je Jakirović kojemu ozljede Sučića i Ilinkovića pričinjavaju problem, jer upadaju u kvotu mladih igrača.
 
Priključili smo dvojicu juniora, Prskala i Kozinu, pa imamo ukupno šest mladih. Izabrat ćemo dvojicu da počnu, još dvojicu na klupi, a imat će priliku da se dokažu".  
 
Zadnja utakmica jeseni bit će derbi, sudar dva prvaka. Zrinjskom u goste stiže Borac koji dolazi u dobroj formi.
 
 
"Borac je dobio zadnje tri, ali fokusirani smo na sebe. Želimo se pobjedom oprostiti od navijača za ovu godinu. Nadam se da ćemo biti na nivou zadnje utakmice, a ako bude tako uvjeren sam da ćemo pobijediti", zaključio je Sergej Jakirović za Zrinjski TV.
 
Utakmica između Zrinjskog i Borca igra se u nedjelju u 15 sati. 
Kopirati
Drag cursor here to close