Bolji uvjeti

Proširuje se Trening centar NS BiH u Zenici

''Izgradnja Trening centra koji predstavlja zajednički projekt NS BiH i Općine Zenica se pokazala kao pun pogodak. Gradska uprava želi nastaviti u tom smjeru'', istaknuo je gradonačelnik Kasumović.
Sport / Nogomet | 27. 02. 2019. u 15:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović razgovarao je danas o više tema s izaslanstvom Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine, koju su sačinjavali glavni tajnik Adnan Džemidžić, tajnik Izvršnog odbora Nihad Hodžić i direktor Trening centra Zenica Alija Porča.  

Na radnom sastanku tajnik Izvršnog odbora Hodžić informirao je gradonačelnika Kasumovića o dosad urađenim aktivnostima po pitanju proširenja kapaciteta Trening centra, a predstavljeno je i idejno rješenje proširenja, priopćeno je iz Grada Zenica. 

Kasumović je naglasio važnost ovog projekta, posebno za treniranje mladih sportaša.

''Izgradnja Trening centra koji predstavlja zajednički projekt NS BiH i Općine Zenica se pokazala kao pun pogodak. Gradska uprava želi nastaviti u tom smjeru'', istaknuo je gradonačelnik Kasumović.       

Sugovornici su se složili da je neophodno intenzivirati pitanje rješavanja imovinsko-pravnih odnosa s vlasnicima parcela koje se nalaze u obuhvatu planiranog proširenja.  

Tijekom sastanka razgovarano je o održavanju stadiona Bilino polje, te organizaciji kvalifikacijskih reprezentativnih utakmica koje se igraju na ovom stadionu. 

Izaslanstvo Nogometnog saveza BiH ukazala je na potrebu dobre koordinacije predstavnika NK Čelik Zenica i Nogometnog saveza s ciljem besprijekorne organizacije predstojeće utakmice BiH sa Grčkom. 

''Igranje reprezentativnih utakmica na stadionu Bilino polje je od izuzetne važnosti za Zenicu. Što se tiče same pripreme uvjeta i organizacije kvalifikacijskih utakmica imate punu podršku Gradske uprave'', kazao je Kasumović.     

Nezaobilazna tema bilo je i proširenje kapaciteta južne tribine stadiona Bilino polje. U planu je nastavak aktivnosti u vezi s izborom najboljeg idejnog rješenja.

Kopirati
Drag cursor here to close