Stigao u Sarajevo

Prosinečki vjeruje u plasman na EP

''Raspoložen sam i s nestrpljenjem očekujem nove kvalifikacije'', izjavio je Prosinečki.
Sport / Nogomet | 19. 02. 2019. u 13:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Robert Prosinečki je nakon skoro dva mjeseca stigao u Sarajevo gdje će prisustvovati sjednici Izvršnog odbora NSBiH.

Prosinečki je izjavio da se nakon zdravstvenih problema osjeća dobro te se oporavio nakon operacija.

''Raspoložen sam i s nestrpljenjem očekujem nove kvalifikacije'', izjavio je za portal Nogometnog saveza BiH.

Ističe da BiH nije dobila laganu grupu, ali da ima kvalitetne igrače koji mogu donijeti plasman na EP.

''Italija koja se nije kvalificirala na Svjetsko prvenstvo je favorit i oni ne bi smjeli sebi dozvoliti da se ne kvalificiraju na još jedno veliko takmičenje u kratkom periodu. Tu je i uvijek nezgodna Grčka, imamo Fince koji isto nisu lagani, ali mislim da Lihtenštajn i Armenija ne dolaze u taj krug u kojem bi imale šanse da odu na EP'', kazao je Prosinečki i naglasio da BiH ima kvalitetne igrače koji imaju velike ambicije za odlazak na ovo prvenstvo.  

Kada su u pitanju prvi susreti kvalifikacija u ožujku, Prosinečki navodi da prati sve igrače i raduje ga da je većina standardna u svojim klubovima. 

''Sejo (Kolašinac) se oporavio, igra dobro u Arsenalu, a mlađi kao što su Gojak, Lončar, koji igraju u Hrvatskoj i koje sam pratio su jako dobri. Nećemo puno toga mijenjati, neki novi će možda doći, ali to ćemo još u narednom vremenu da vidimo u kakvoj su formi'', zaključio je izbornik bh. tima.

Kopirati
Drag cursor here to close