Izbornik reprezentacije BIH

Prosinečki: Nadam se lijepom ispraćaju trojici velikana bh. nogometa

''Vjerujem i da će sutra biti puno publike na stadionu, da na dostojanstven način ispratimo Vedada Ibiševića, Emira Spahića i Zvjezdana Misimovića od aktivnog igranja za reprezentaciju'', rekao je Prosinečki.
Sport / Nogomet | 27. 05. 2018. u 17:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Opraštaju se tri naša najveća igrača, koja su uradili velike stvari za reprezentaciju i u sutrašnjoj utakmici sa Crnom Gorom bit će vjerojatno emocija'', rekao je Robert Prosinečki, izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine.

"Igrači su gotovi s nastupima u klubovima i ligama, ali nastojat ćemo odigrati dobro razveseliti publiku. U oba susreta, sa Crnom Gorom, potom i Korejom, nastojat ću priliku pružiti svim pozvanim igračima. Vjerujem da ćemo se pokazati u najboljem svjetlu pred posljednje dvije provjere pred start Lige nacija u rujnu", istaknuo je Prosinečki, koji nije skrivao karte i otkrio sastav koji će, nakon svečarskog dijela utakmice, suprotstaviti Crnogorcima.

"Šehić, Todorović, Vranješ, Bičakćić, Nastić, Cimirot, Pjanić, Sarić, Kodro, Džeko i Višća. Vjerujem i da će sutra biti puno publike na stadionu, da na dostojanstven način ispratimo Vedada Ibiševića, Emira Spahića i Zvjezdana Misimovića od aktivnog igranja za reprezentaciju. Odigrat će po 20 minuta, a onda će igrati ova ekipa koju sam spomenuo”, kaže Prosinečki za Anadoliju.

Reprezentativci BiH večeras su trenirali na stadionu ”Bilino polje” u Zenici gdje će sutra, 28. svibnja, od 18 sati odigrati prvu prijateljsku utakmicu sa Crnom Gorom.

Prvog lipnja BiH će u Seoulu igrati test susret s Južnom Korejom, sudionicom predstojećeg Svjetskog prvenstva koje će se odigrati od 14. lipnja do 15. srpnja u Rusiji. 

Kopirati
Drag cursor here to close