Prihvatio je izazov

Prosinečki preuzeo Rudeš

"Iako sam rekao da ne bih radio u hrvatskom nogometu, ipak sam prihvatio ovaj izazov. Ovo mi se čini kao izuzetno pozitivna priča. Osim toga, volim izazove. Vjerujem da ćemo igrati lijep i dobar nogomet", naglasio je Prosinečki.
Sport / Nogomet | 07. 06. 2023. u 17:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Počeo je od Crvene Zvezde, prvog kluba kojeg je vodio samostalno. Nastavio u Kayserisporu, nakon čega je vodio reprezentacije Azerbejdžana, BiH, vratio se u Tursku, dok je posljednji posao imao u Olimpiji. Jednom prilikom je rekao kako nikada ne bi radio u Hrvatskoj, međutim, sada je odlučio prihvatiti ponudu Rudeša koji će naredne sezne igrati u prvoj ligi.

"Iako sam rekao da ne bih radio u hrvatskom nogometu, ipak sam prihvatio ovaj izazov. Ovo mi se čini kao izuzetno pozitivna priča. Osim toga, volim izazove. Vjerujem da ćemo igrati lijep i dobar nogomet. Zato nećemo puno pričati, već ćemo od prvog dana krenuti punom snagom. I dat ćemo sve od sebe da razveselimo sve ove ljude u i oko kluba", poručio je nakon potpisivanja ugovora Robert Prosinečki.

"Pred NK Rudešom veliki su dani. Nakon potvrde ulaska u društvo deset najboljih hrvatskih klubova, poduzeli smo sve da se u tom društvu i zadržimo. A da bi u tome uspjeli, za trenera nam je stigao 54-godišnji Robert Prosinečki, veliko nogometno ime, koje je pisalo povijest zagrebačkog, ali i hrvatskog nogometa. Neizmjerno smo sretni što nas je prepoznao ovakav igrač i trener, a prije svega čovjek. S dolaskom Roberta Prosinečkog na mjesto "šefa", postavili smo temelj za novu, uspješnu sezonu, i zato hvala "Velikom Žutom", naglasio je direktor kluba Stipe Čondrić.

Kopirati
Drag cursor here to close