Nabrojao imena

VIDEO | Prosinečki otkrio tko su za njega najbolji igrači bivše Juge

"Bilo je jako puno dobrih igrača s ovog područja, svatko je obilježio svoju generaciju", istaknuo je Prosinečki.
Sport / Nogomet | 07. 05. 2024. u 13:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izbornik Crne Gore Robert Prosinčeki u razgovoru za društvene mreže nogometnog saveza dobio je zanimljivo pitanje - tko je najbolji ex-Yu nogometaš svih vremena? Zastao je, ali konkretan odgovor nije mogao dati.

"Baš gledam, to mi je teško reći. Znaš, ono, ako kažem Dejo Savićević, onda će reći da mi je predsjednik. Bilo je jako puno dobrih igrača s ovog područja, svatko je obilježio svoju generaciju. Bilo ih je stvarno puno, da se nitko ne bi naljutio ili netko nešto mislio. Bilo je iz generacije Hrvatske nevjerojatno puno velikih igrača, za vrijeme Crvene zvezde da i ne pričam. I onda poslije toga u reprezentaciji Jugoslavije igrača koji su napravili nevjerojatne karijere, igrali u najvećim klubovima toliko godina, tako da mi je teško sad reći tko je to".

Ipak, naveo je nekoliko imena, prenose Sportske novosti

"Jedan od njih je Dejan, pa Šuker, Boban, Pape Sušić. Sad sam nabrzinu rekao. To su bili igrači koji su obilježili nogomet ne samo u Hrvatskoj ili bivšoj Jugoslaviji nego i u svijetu", rekao je Prosinečki.

Bilo je onih koji su primjetili kako je u nabrajanju zaboravio osvajača Zlatne lopte Luku Modrića, ali kapetan Hrvatske reprezentacije nije niti mogao biti u konkurenciji s obzirom da se pitanje konkretno odnosilo na nogometaše koji su igrali u vrijeme nekadašnje države.

Crnogorsku reprezentaciju Robert Prosinečki je preuzeo u veljači i vodio je u dvije prijateljske utakmice u kojima je u obje pobjedio - Bjelorusiju (2:0) i Sjevernu Makedoniju (1:0).

Kopirati
Drag cursor here to close