Kvalifikacije za EURO 2020.

Prosinečki objavio popis igrača za duele protiv Finske i Grčke

Nakon poraza u Armeniji (2:4) i podnesene, pa povučene ostavke, Prosinečki je danas u prostorijama Nogometnog saveza BiH priopćio i službeni spisak od 25 reprezentativaca za iduća dva kvalifikacijska susreta
Sport / Nogomet | 23. 09. 2019. u 12:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izbornik nogometne A reprezentacije Bosne i Hercegovine Robert Prosinečki danas je objavio popis igrača na koje računa za listopadske utakmice u kvalifikacijama za EURO 2020 protiv Finske i Grčke, javlja Anadolu Agency (AA) 

Nakon poraza u Armeniji (2:4) i podnesene, pa povučene ostavke, Prosinečki je danas u prostorijama Nogometnog saveza BiH priopćio i službeni spisak od 25 reprezentativaca za iduća dva kvalifikacijska susreta, a nakon dužeg odsustva u reprezentaciju se vraća Izet Hajrović.

Golmani: Ibrahim Šehić (Erzurumspor), Kenan Pirić (Maribor), Jasmin Burić (Hapoel Haifa)

Obrana: Sead Kolašinac (Arsenal), Toni Šunjić (Dinamo Moskva), Ermin Bičakčić (Hoffenheim), Ervin Zukanović (Al Ahli), Eldar Ćivić (Ferencvaroš), Marko Mihojević (Erzgebirge), Adnan Kovačević (Korona Kielce), Zoran Kvržić (Rijeka)

Vezni red: Stjepan Lončar (Rijeka), Muhamed Bešić (Sheffield United), Gojko Cimirot (Standard Liege), Miralem Pjanić (Juventus), Elvis Sarić (Al Ahli), Rade Krunić (Milan), Amer Gojak (Dinamo Zagreb), Haris Duljević (Nimes Olympique), Mato Jajalo (Udinese)

Napad: Edin Džeko (Roma), Riad Bajić (Konyaspor), Armin Hodžić (MOL Fehervar). Izet Hajrović (Dinamo Zagreb) i Edin Višća (Bašakšehir).

Reprezentacija BiH će u kvalifikacijama za EURO 2020 u Zenici 12. listopada igrati protiv Finske, a tri dana kasnije u Ateni će se sastat s Grčkom.

Na tabeli kvalifikacijske skupine ”J” prva je Italija s maksimalnih 18 bodova. Slijede Finska 12, Armenija 9, BiH 7, Grčka 5 i Lihtenštajn sa jednim bodom.

 

 

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close