Skoro kao kod nas

Proputovali pola Europe pa nakon utakmice ostali čistiti stadion

Prije nego što su napustili tribinu, navijači s Islanda su odradili čin za svaku pohvalu. O svom trošku kupili su velike plastične vreće i pokupili plastične čase, karton i ostalo smeće sa svoje tribine.
Sport / Nogomet | 22. 07. 2022. u 22:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Sparte ugostili su islandski Viking u prvom susretu 2. pretkola Konferencijske lige u Pragu. Utakmica je završila bez pogodaka, rezultatom 0:0, a gosti su imali podršku svojih navijača koji su proputovali pak pola Europe.

Dolaskom na stadion zauzeli su svoje mjesto na gostujućoj tribini, bodrili svoju momčad i zadovoljni otišli kući. Izvukli su sjajan rezultat pred uzvratni susret na Islandu i tako povećali šanse za eventualni plasman u 3. pretkolo europskog natjecanja.

No prije nego što su napustili tribinu, odradili su čin za svaku pohvalu. O svom trošku kupili su velike plastične vreće i pokupili plastične čase, karton i ostalo smeće sa svoje tribine. To je ugodno iznenadilo domaćine, naročito ekipu koja je zadužena za čišćenje stadiona.

"Ovo još nikad nismo doživjeli", otkrili su domaćini jednom od navijača islandskog kluba koji je to objavio na svom Twitter profilu.

Kopirati
Drag cursor here to close