İstiklâl Marşı

Propjevao: Mesut Özil snimljen kako pjeva tursku himnu

Özil je iznenadio sve: U TV snimci koja se pojavila na Twitteru, može se vidjeti kako je Özil pomicao usne dok se izvodila himna i vjerojatno doista pjevao, prije utakmice protiv Göztepea (0: 1).
Sport / Nogomet | 22. 02. 2021. u 06:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Njemačka javnost prilično je iznenađena činjenicom da njihov bivši reprezentativac Mesut Özil (32) umije pjevati. Naime, Özil nikad nije pjevao njemačku himnu dok je nastupao za Elf.

"Dok se svira himna, ja se molim. I siguran sam da će mi to dati snage i samopouzdanja, a time i mojoj momčadi, da odnesemo pobjedu", objasnio je prije tri godine Özil zbog čega ne pjeva njemačku himnu.

Međutim, prelaskom u Fenerbahçe ovaj vrsni nogometaš otkrio je čar pjevanja, doduše - turske himne.

Naime, u Turskoj se uvijek svira nacionalna himna prije utakmica liga i kupa. Nakon Özilova debija za Fenerbahçe u startnih 11, bez pjevanja turske himne, uslijedile su kritike navijača i medija, piše Bild.  

Sad je pak Özil iznenadio sve: U TV snimci koja se pojavila na Twitteru, može se vidjeti kako je Özil pomicao usne dok se izvodila himna i vjerojatno doista pjevao, prije utakmice protiv Göztepea (0: 1).

Jedan korisnik je o tweetu napisao: "Hoće li se sramiti  ljudi koji su rekli da on ne zna himnu? Vjerojatno ne".

Vjerojatno je Özil i vježbao. Prije nekoliko dana na Instagramu je objavio video na kojem se vidi kako pjeva u autu. Međutim, zvijezda Fenera tada je uvježbavala himnu svog novog kluba. Nacionalnu himnu Turske vjerojatno je odranije dobro znao.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Mesut Özil (@m10_official)

Kopirati
Drag cursor here to close