Kabiri najavio nastavak uspješne suradnje

Predstavnici Zrinjskog u gostima kod Generalnog sponzora

"Posvećenost je osnovni postulat za uspjeh i neminovnost za ostvarivanje još boljih rezultata nego u prethodnom razdoblju", poručio je igračima predsjednik M.T. Abraham Group i dopredsjednik HŠK Zrinjski Amir Gross Kabiri.
Sport / Nogomet | 06. 09. 2022. u 08:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Generalni sponzor HŠK Zrinjski, M.T. Abraham Group, ugostio je u svom sjedištu momčad aktualnog prvaka te igračima i stručnom stožeru čestitao na postignutim rezultatima u europskim utakmicama.

"Posvećenost je osnovni postulat za uspjeh i neminovnost za ostvarivanje još boljih rezultata nego u prethodnom razdoblju", poručio je igračima predsjednik M.T. Abraham Group i dopredsjednik HŠK Zrinjski Amir Gross Kabiri, istaknuvši da će generalni sponzor nastavljati pružati podršku Klubu, ne samo u kontekstu financija, nego na svim drugim poljima koji su neophodni za dosezanje novih razina.



Predsjednik HŠK Zrinjski Denis Lasić zahvalio se kompaniji M.T. Abraham Group na podršci te je istaknuo svoja uvjerenja da će Plemići u ovoj sezoni opet imati jednu od najvažnijih uloga u bh. nogometu, dok je dopredsjednik Danko Šulenta naglasio da je momčad u europskim utakmicama opravdala titulu sedmerostrukog prvaka BiH te izrazio očekivanja da će Zrinjski već sljedeće izboriti novu priliku za plasman u skupnu fazu europskih natjecanja".

Kopirati
Drag cursor here to close