Ante Hrkać ponovno u Širokom Brijegu

Presretan sam što sam nakon toliko lutanja opet u svom matičnom klubu i gradu

Širokobriježanin je u ljeto 2018. godine bio priključen ''Plavo-bijelima'' na pripremama, no zbog papirologije nije mogao potpisati ugovor te je otišao u Saudijsku Arabiju gdje je za Al Qaisumah odigrao 22 utakmice.
Sport / Nogomet | 05. 01. 2019. u 14:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Presretan sam što sam nakon toliko lutanja opet u svom matičnom klubu i u svom rodnom gradu. Nedavno sam se oženio, čekam prinovu u obitelji, tako da su mi se napokon životne želje ostvarile'', izjavio je za Sportske novosti novi igrač Širokog Brijega Ante Hrkać (26).

Širokobriježanin je u ljeto 2018. godine bio priključen ''Plavo-bijelima'' na pripremama, no zbog papirologije nije mogao potpisati ugovor te je otišao u Saudijsku Arabiju gdje je za Al Qaisumah odigrao 22 utakmice.

''Bio sam ljetos na pripremama NK Široki Brijeg, upoznao sve nove suigrače. Istina, tada je bio trener Boris Pavić, sada je tu Goce Sedloski, čuo sam od novih suigrača samo pohvale o njegovom radu, tako da vjerujem da ću se nametnuti i da ću sa svojim klubom ostvariti dobar rezultat. Momčad je jako dobra i uz dobre pripreme na proljeće sigurno možemo puno napraviti, kazao je Sportskim novostima Hrkać, koji se nakon sedam i pol godina nogometnog hoda od BiH preko Austrije, Hrvatske pa opet BiH i Albanije do Saudijske Arabije vratio na Pecaru.

 

Kopirati
Drag cursor here to close