Zbog ozljede

Prekinut niz Antoinea Griezmanna

Francuz je propustio četiri utakmice svog kluba, prije nego što se vratio na teren na utakmici protiv Intera u Ligi prvaka. Protiv Barcelone je ušao u drugom poluvremenu.
Sport / Nogomet | 19. 03. 2024. u 01:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedan od najvažnijih nogometaša Francuske, Antoine Griezmann preskočit će naredne dvije prijateljske utakmice koje ova reprezentacija igra protiv Njemačke i Čilea. Razlog, ozljeda desnog skočnog zgloba.

Do sada je u karijeri Griezmann odigrao čak 84 uzastopne utakmice za reprezentaciju, makar po minutu. Sada će taj rekordni niz biti prekinut, a umjesto njega pozvan je Matteo Guendouzi iz Lazija.

Od 2014. Griezmann je za Tricolore odigrao ukupno 127 utakmica i zabio 44 gola. Francuz je propustio četiri utakmice svog kluba, prije nego što se vratio na teren na utakmici protiv Intera u Ligi prvaka. Protiv Barcelone je ušao u drugom poluvremenu.

"Antoine ima problema sa skočnim zglobom, iako je na terenu odradio jedno poluvrijeme protiv Barcelone. Nećemo naći igrača koji ima njegove kvalitete i karakteristike, to je veoma teško. Morat ćemo neke stvari da radimo drugačije", rekao je izbornik Francuske, Didier Deschamps.

Kopirati
Drag cursor here to close